Om webbplatsen

Göteborgsregionen (GR) är ett kommunalförbund som består av 13 kommuner i Västsverige, där din kommun ingår. GR är en samarbetsorganisation och arbetar mycket med utveckling och utbildning som stöd till sina medlemskommuner. Läs mer om GR på: www.goteborgsregionen.se Länk till annan webbplats..

I omställningen till Nära vård som syftar till att hälso- och sjukvården ska komma närmare patienten får kommunen ett större ansvar för kommuninvånarna. GR har i denna omställning fått ett uppdrag att bygga upp en webbsida med digitala utbildningar som vänder sig till legitimerad personal i kommunen.

Ambitionen är att inte behöva uppfinna hjulet utan samla ihop länkar till befintliga, adekvata utbildning och komplettera med några egna utbildningar. De utvalda kurserna publicerar vi som länkar under olika kategorier för att det ska vara lättare att orientera sig.

Tillgänglighet

Webbplatsen uppfyller de flesta kraven i lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Mer detaljer hittar du i vår tillgänglighetsredogörelse.

Cookies

Webbplatsen är byggd i publiceringsverktyget Sitevision och använder Matomo för att analysera besöksstatistik. Läs mer i vår cookiepolicy.

Webbläsare

Webbplatsen är utvecklad för de senaste versionerna av de vanligaste webbläsarna. Om du får problem med hur webbplatsen ser ut eller fungerar uppgraderar du din webbläsare till den senaste versionen.

Frågor?

Kontakta oss